02.04

Придбати нове авто за ціною від $7400* не виходячи з дому? Це реально!

УКРАВТОВАЗ

 

  Придбати нове авто за ціною від 00* не виходячи з дому? Це реально!

 

Максимальне обмеження пересування міським транспортом на період карантину створило усім нам великі незручності. Але обмеження не діють на пересування власним транспортом. Це може спонукати нас до здійснення своєї мрії - придбати нове авто. І саме зараз автомобілі бренду LADA групи RENAULT, пропонуються за ціною лише від  400*. І придбати їх можна онлайн, не виходячи з дому!

 

Для цього необхідно на сайті https://kirovograd-avto.ukravto.ua/uk/cars?brand=20 обрати модель, що Вас цікавить, комплектацію, колір, зв’язатись із найближчим дилером за посиланням https://kirovograd-avto.ukravto.ua/contacts-41 і погодити умови придбання та передачі авто.

 

Для Вашої зручності продовжують працювати банківські установи, страхові компанії. Сервісні центри проводять онлайн реєстрацію нових авто із видачою техпаспортів та державних номерів. Ви маєте можливість придбати LADA групи RENAULT як за повну вартість, так і в кредит. Умови кредитування за посиланням http://www.express-credit.com.ua/ru/credits/calculator

 

Слід зауважити, що усі автомобілі LADA групи RENAULT при надходженні до складу дилерського підприємства та безпосередньо перед передачею покупцю проходять повну дезінфекцію, що передбачено новим регламентом передпродажної підготовки.

 

Також для забезпечення максимальної безпеки клієнтів і співробітників наших підприємств прийняті наступні заходи:

  • проводиться регулярна дезінфекція та провітрювання приміщень;
  • реалізується облаштування місць загального користування дезінфікуючими засобами;
  • проводиться щоденний контроль стану здоров'я співробітників, які під час роботи дотримуються безпечної дистанції;

Тому можна бути цілковито впевненим в безпеці та надійності свого нового друга!

 

Робота компанії «Кіровоград-Авто», як офіційного дилера бренду LADA групи RENAULT в Україні спрямована в першу чергу на забезпечення комфорту та безпеки наших клієнтів та співробітників.

 

Сподіваємося, що завдяки спільним зусиллям, спрямованим на запобігання поширенню COVID-19 в Україні, ситуація стабілізується й автосалон LADA групи RENAULT відкриють свої двері для відвідувачів у найближчий час.

 

* для розрахунку було використано автомобіль LADA Granta седан Classic 2019 р.в. за ціною  207 090 грн з ПДВ станом на 24.03.2020 року та офіційний курс НБУ - 28,11 грн за один долар США станом на 24.03.2020. Кількість автомобілів обмежена.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «Кіровоград-Авто»

ЄДРПОУ 03120392

ІПН 031203911236

25011, вул. Генерала Родімцева, 123, м. Кропивницький, Україна Телефон: +38(0522) 27 29 91         

 

e-mail: torgotdel@kiravto.in.ua