31.03

Придбати кросовер Chery, не виходячи з дому! # CHERYОНЛАЙН

Власний автомобіль – це завжди свобода пересування. А особливо в нестандартній ситуації обмежень громадського транспорту. І, вочевидь, зараз найкращий час отримати надійного помічника – новий автомобіль Сhery (за ціною лише від $ 10 9001). Адже тепер Chery пропонує ще більше можливостей зробити свій вибір і навіть купити новий Chery, не виходячи з дому!

 

#CHERYОНЛАЙН – це можливість здійснити всі дії, пов’язані з  вибором і купівлею Вашого авто всього лише в декілька кліків:

Крок 1: обирайте свій Chery Tiggo на https://kirovograd-avto.ukravto.ua/uk/cars?brand=13. До речі, нещодавно в Україну надійшла нова партія кросоверів сімейства Chery Tiggo. І деякі з них уже знайшли своїх клієнтів.

Крок 2: замовте консультацію Вашого персонального менеджера і автомобіль:

 Tiggo 2 https://kirovograd-avto.ukravto.ua/cars/tiggo-2

Tiggo 3 https://kirovograd-avto.ukravto.ua/cars/tiggo-3,

 Tiggo 4 https://kirovograd-avto.ukravto.ua/cars/tiggo-4,

 Tiggo 7 https://kirovograd-avto.ukravto.ua/cars/tiggo-7

Tiggo 8 https://kirovograd-avto.ukravto.ua/cars/tiggo-8

Не визначилися з вибором моделі? Наші менеджери раді Вам допомогти https://kirovograd-avto.ukravto.ua/contacts-41!

Бажаєте купити в кредит? Діють акційні пропозиції Банків2 http://www.express-credit.com.ua/ru/credits/calculator !

Крок 3: менеджер зв’яжеться з Вами для уточнення замовлення і оформлення рахунку на оплату.

Крок 4: оплатіть рахунок через мобільний банкінг (наприклад, Приват24).

Крок 5: отримайте Ваш новий Chery! На період дії карантину офіційні дилери реалізують адресну доставку куплених товарів за адресою, окремо узгодженій Сторонами Договору купівлі-продажу автомобіля із врахуванням місця проведення сервісно-технічної підготовки автомобіля до продажу.

Для Вашої зручності працюють відділення Банків і страхових компаній. А сервісні центри МВС проводять онлайн-реєстрацію нових автомобілів з наданням необхідних документів. Подробиці – тут http://hsc.gov.ua/2020/03/18/servisni-tsentri-mvs-na-period-karantinu-perehodyat-v-onlajn-rezhim/.

 

 

 

 

Ви можете бути впевнені у безпечності свого «тигра» - нового кросовера Chery Tiggo!  Ми проводимо:

  • регулярну дезінфекцію і провітрювання приміщень;
  • облаштування місць загального користування дезінфікуючими засобами;
  • щоденний контроль стану здоров’я співробітників, які під час роботи дотримуються безпечної дистанції;
  • спеціальну підготовку автомобілів для передачі клієнтам.

 

 

 

Чому споживачі обирають Chery в Україні?

  • Chery пропонує широкий вибір моделей класу SUV (кросоверів). А, як відомо, саме автомобілі цього класу домінують на ринку України.
  • Автомобілі Chery створені міжнародною командою професіоналів Центру Розвитку Chery (R&D) на чолі із всесвітньо відомим Кевіном Райсом, якого світ знає по роботі із брендами Mazda, BMW та ін.
  • Tiggo 2 – найдоступніший кросовер на ринку нових легкових авто в Україні3. Ціна стартує лише від $ 10 900 (302 693 грн)1. Погодьтеся, вигідна пропозиція!
  • Зараз діють знижки в розмірі $ 1 200 доларів на Tiggo 4 і Tiggo 7 2019 р.в.4
  • Впевненість у високій якості кросоверів Chery, що демонструє, наприклад, гарантія на двигун Tiggo 8 2,0 л (170 к.с.) – 1 000 000 км або 10 років (в залежності від того, що настане раніше)5. Така гарантійна політика – унікальна пропозиція на ринку нових легкових автомобілів в Україні!
  • Співвідношення «якість-комплектація-ціна» вражаюче в порівнянні з конкурентами. І це підтверджує стрімке  зміцнення позицій Chery в купівельних перевагах – 15-е місце серед бестселерів ринку нових легкових авто в Україні  за результатами перших двох місяців 2020 р. (за даними Асоціації «УКРАВТОПРОМ»).

 

І це лише деякі із беззаперечних конкурентних переваг Chery!

 

Команда "Кіровоград-Авто" бажає Вам міцного здоров’я, приємних покупок, не виходячи з дому, і обслуговування Вашого авто в офіційній мережі Chery в Україні!  #CHERYОНЛАЙН #CHERYONLINE

 

Приєднуйтесь до нас в Facebook https://www.facebook.com/kirovogradavto.ua/, YouTube https://www.youtube.com/user/CheryUkraine!

____________

 

1     Ціни станом на 25.03.2020 р. Ціни з урахуванням ПДВ. Усі розрахунки в гривнях. Еквівалент цін в доларах США згідно середньозваженому курсу на міжбанківському ринку на https://bank.gov.ua/markets. Кількість автомобілів обмежено.

2     Детальніше на http://www.express-credit.com.ua/ru/credits/calculator

3 «найдоступніший на сьогоднішній день кросовер в Україні» - згідно http://www.autoconsulting.com.ua/article.php?sid=45344

4     Вказано еквівалент знижки у розмірі 1200 дол. США на автомобіль Chery Tiggo 4 Luxury / Лакшері 6DCT 2018 р.в. і Chery Tiggo 7 Classic / Класік 6МТ 2019 р.в. станом на 25.03.2020 і становить 33324,00 грн, за курсом 1 долар США = 27,77 грн. Співвідношення розміру знижки до попередньої ціни реалізації товару в гривні складає: на Chery Tiggo 4 Luxury 6 DCT 2018 р.в. - 6,22%, на Chery Tiggo 7 Classic 6МТ - 7,14%. Ціни і знижки з урахуванням ПДВ. Усі розрахунки в гривнях. Знижка діє в дилерській мережі ТОВ «Сі Ей Автомотів» з 25.12.2019 р. до повного розпродажу автомобілів  Chery Tiggo квітня 2018 р.в. і Chery Tiggo липня 2019 р.в. Подробиці - у консультантів з продажу автомобілів. Кількість автомобілів обмежено.

5     Гарантія на автомобіль Chery Tiggo 8 - 5 років або 150 000 км пробігу в залежності від того, що настане раніше, на двигун 2.0TCI SQRD4T20 (Tiggo 8 в комплектації Premium) 10 років або 1 000 000 км пробігу в залежності від того, що настане раніше. Детальні умови гарантії та обмеження вказані в сервісній документації.