08.04

АВТОСАЛОН KIA ЗНОВУ ВІДКРИВ ДВЕРІ ДЛЯ КЛІЄНТІВ!

АВТОСАЛОН KIA ЗНОВУ ВІДКРИВ ДВЕРІ ДЛЯ КЛІЄНТІВ!

Шановні шанувальники бренду KIA, починаючи з 07.04.2020 автосалон офіційної дилерської мережі KIA Кіроворград-Авто знову приймає гостей і проводить очні консультації. Як і раніше, безпеку клієнтів і співробітників залишається пріоритетом, тому ми дотримуємося суворих санітарно-гігієнічних стандартів і продовжуємо підтримувати онлайн торгівлю в повному обсязі.

У відповідності з постановою Кабінету міністрів України №255 від 2 квітня 2020 року, автосалон офіційної дилерської мережі KIA Кіроворград - Авто знову відкрив свої двері для клієнтів і поряд з гамою послуг по придбанню автомобілів онлайн, з радістю нададуть покупцям очні консультації і продемонструють весь доступний в Україні модельний ряд автомобілів KIA.

Дилерський центр KIA продовжує функціонувати в режимі карантину і безпека, комфорт наших клієнтів і співробітників залишаються головним пріоритетом. Як і раніше, автосалон і сервісні зони піддаються регулярній обробці дезінфікуючими засобами, співробітники мають засоби індивідуального захисту у вигляді масок, рукавичок і захисних окулярів, а також дотримують дистанцію під час консультування клієнтів.

У повному обсязі продовжують функціонувати та надавати гарантійні і пост-гарантійні послуги сервіс офіційного дилера KIA Кироворград-Авто. Нагадаємо, що офіційної дилерської мережі КІА на період карантину діють спеціальні гарантійні умови https://kia.kr.ua/news/kia-v-ukrajini-prodovzhuye-garantiyu-na-avtomobili-na-period-karantinu.

Клієнти, які суворо дотримуються карантинних норм, і не знаходять можливості відвідати салон особисто, можуть здійснити покупку будь-якого з представлених в Україні автомобіля KIA онлайн https://kia.kr.ua/.