16.04

Пригоди Mercedes-Benz на шляхах України: добре, коли є КАСКО

Прийшла весна, а з нею – весняні зливи, які традиційно додають проблем не тільки співробітникам дорожніх службам, а й водіям. До того ж кількість автомобілів на дорогах значно збільшилась: виїхали навіть ті, хто не любить сідати за кермо взимку. Тож маємо для вас декілька нових прикладів дорожніх пригод, які трапились з нашими клієнтами, але були успішно врегульовані за допомогою експертів СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО.

Перший випадок стався у Львівській області. Рухаючись трасою на своєму Mercedes-Benz, клієнт в’їхав у калюжу на дорозі, не підозрюючи, наскільки глибокою вона може бути. В результаті автомобіль став некерованим і влетів у відбійник. При цьому пошкоджень зазнала вся права сторона авто: обидві двері, передній та задній бампери, крило, накладка та фара. Удар був таким сильним, що переднє колесо відірвало повністю, а заднє – частково. До того ж, при детальному огляді чимало пошкоджень було виявлено і всередині автомобіля.

На щастя, ніхто не постраждав, а плачевні наслідки «пірнання» у калюжу покрив поліс КАСКО. Загалом на відновлення автомобіля було відшкодовано більше 1 млн 600 тис. грн.

У другому випадку назустріч Mercedes-Benz нашого клієнта на повній швидкості вилетіло авто із зустрічної смуги. Трапилось це в місті Обухів Київської області. Все сталося миттєво, тож зіткнення уникнути не вдалося, і ліва сторона автомобіля клієнта постраждала досить серйозно. Вм’ятини на крилі та бампері, відірване дзеркало – витрати на відновлення склали майже 1 млн 400 тис. грн.

Героєм, а, точніше, жертвою третього страхового випадку теж став Mercedes-Benz. На перехресті вулиць у Києві інший водій не пропустив нашого клієнта (хоча повинен був це зробити згідно правил дорожнього руху) і влетів у лівий бік його авто. Удар прийшовся прямо у двері водія, тож це диво, що він не постраждав. Чого не скажеш про автомобіль: відновлювати довелось не тільки двері, а й капот, передній бампер та диск колеса. Загалом вартість ремонту сягнула майже 600 тис. грн.

Тож нагадуємо: будьте дуже уважними за кермом, стережіться водіїв, які порушують правила дорожнього руху або не можуть впоратись з керуванням власним авто. А ще – не ризикуйте і краще оминайте калюжі та інші наслідки «природних катаклізмів» на дорогах. І головне – не забудьте захистити свій автомобіль за допомогою страхового полісу від надійної компанії!

Нагадаємо, що в січні-березні 2024 року СК «Експрес Страхування» виплатила своїм клієнтам за договорами КАСКО 88,7 млн грн (+47,5% до рівня січня-березня 2023 року).

 

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 7 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП 10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

З квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками IV кварталу 2023 року Компанія здобула найвищу оцінку з ОСЦПВ («автоцивілки») за даними МТСБУ – «1», що означає, що показники діяльності Компанії знаходяться на високому рівні.